Üretici / Marka: Altınyayla LokumÜrün AçıklamasıSade ekmek kadayıfı, geleneksel Türk mutfağının en sevilen tatlılarından biridir. İnce ince kesilmiş ekmek dilimleri, eritilip şerbetlenmiş şekerle buluşarak ortaya çıkan bu eşsiz lezzet, her yaştan insanın beğenisini kazanmaktadır.İçindekilerEkmek Kadayıfı (Buğday unu, su, maya, tuz)Şerbet (Toz şeker, su, asitlik düzenleyici (sitrik asit))HazırlanışıSade ekmek kadayıfı, evde de kolayca yapılabilmektedir. Evde yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır:1 paket ekmek kadayıfı1 litre su1 kilogram toz şeker1 çay kaşığı limon suyuYapılışı ise şu şekildedir:Şerbeti hazırlamak için su ve toz şekeri bir tencereye alın.Orta ateşte kaynamaya başlayınca limon suyunu ekleyin.Kaynadıktan sonra 10 dakika daha pişirin.Şerbeti soğumaya bırakın.Ekmek kadayıfını servis tabağına alın.Üzerine soğumuş şerbeti gezdirin.1-2 saat oda sıcaklığında bekletin.Servis edin...